Walter Veith


Apasand pe urmatoarele link-uri veti fi redirectionati catre prezentarile domnului Walter Veith

Walter Veith – Conflictul Genezei

Walter Veith – Războiul total

Walter Veith – Reaprinderea Reformaţiunii

Walter Veith – Viaţa la superlativ

Walter Veith – Transformarea totală

Advertisements

2 comments on “Walter Veith

  1. Transformarea totală se face prin lucrarea nemijlocită a Duhului Sfînt, prin rugăciunea în Duhul:
    “Prin orice rugăciune şi cerere rugîndu-vă, în orice vreme, în Duhul, şi la aceasta veghind…” Ef 6. 18
    “Voi dar iubiţilor, prin a voastră preasfîntă credinţă pe voi înşivă clădiţi-vă, în Duh Sfînt rugîndu-vă.” Iuda 20 (traducere din originalul Grec al NT).
    Aceste versete din apostolul Pavel şi Iuda, fratele Domnului, au ca punct comun rugăciunea în Duh Sfînt. Ele arată că în biserica primară rugăciunea era înţeleasă şi învăţată ca fiind făcută nu de credincios, ci de Duhul Sfînt. Lucrarea credinciosului era aceea de a crede că prin el însusi nu are nici o putere de a se mîntui, dar Isus a murit în locul nostru, pentru ca Puterea de care avem nevoie să ne fie dată fără plată. Apostolul învăţa pe cei din Roma, în scrisoarea sa, că « noi nu ştim să ne rugăm, dar Însuşi Duhul mijloceşte pentru noi cu suspine negrăite. Si Cel ce cercetează inimile ştie care este năzuinţa Duhului, căci El mijloceşte după voia lui Dumnezeu pentru sfinţi.» Romani 8. 26,27. Scriind sub inspiraţie, apostolul Neamurilor, face în favoarea bisericii din Efes, şi din toate timpurile, o rugăciune, pe care o încheie astfel : « Iar a Celui ce, prin Puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi, a Lui să fie slava în biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor ! Amin ! » Efeseni 3. 20, 21. Această rugăciune este deci şi pentru noi, credincioşii de astăzi. Este mijlocirea pe care o face Isus azi pentru noi în Locul Preasfînt în Templul din cer. Trebuie doar ca noi să acceptăm ca Puterea, care este Duhul Sfînt, să fie Cel care să înlocuiască ceea ce « cerem sau gîndim noi », pentru ca să se împlinească ce este scris :
    « Noi dar avem gîndul lui Hristos » 1 Corinteni 2. 16, şi « Să aveţi în voi gîndul acesta, care era şi în Hristos Isus… » Filipeni 2. 5.

  2. multumesc ca mia-ti deschis ochi domnule Walter si am vazut ca nu e bine cea ce ne invata bisericile DUMNEZEU sa ne binecuvanteze si pe ce care ne vreu raul sa deschida ochi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s