Litera omoara dar duhul da viata


Interviu Nicu Butoi – Viata la superlativ 1

Interviu Nicu Butoi – Viata la superlativ 2

Advertisements

3 comments on “Litera omoara dar duhul da viata

 1. Am ascultat cu mare atenţie înţelepciunea cu care a vorbit pastorul Nicu Butoi. Sunt intereată să am şi o comunicare prin e-mail cu domina sa, dacă se poate acest lucru, aş dori ca dumnealui să primească adresa mea de mail costescu_gabriella@yahoo.com, am intenţia, fiind de la Sighişoara, să leg o comunicare ce îmi va fi de folos emisiunilor mele de şa Radio Enigma Romania, un radio on line.Urmăresc emisiunile domniei sale în direct de la Biserica adventistă Balta Albă, felicitări şi mulţumesc pentru învăţături.

 2. inseamna ca toti martirii au murit aiurea pentru ca au ascultat de litera legii…

 3. Minciuna este un pacat si pacatul nu are nici o scuza. Ne putem aduce scuze pentru pacat . Daca voia lui Dumnezeu este sa mintim pentru a salva o viata ( a altcuiva) cu atat mai mult este scuzabil sa mintim ca sa ne salvam propria viata.
  Poti sa minti ca te lasi de credinta ,dar tu in sinea ta sa crezi in continuare. De fapt prin simplul act al minciunii de fapt ne dezicem de Dumnezeu.

  Ai putea gandi ca tu nu te dezici de Dumnezeu, zici doar asa ca sa te salvezi.
  Sa spui adevarul intr-o situatie critica trebuie sa fii constient ca la conducerea tuturor starilor de lucruri este Dumnezeu . Daca voia lui Dumnezeu este ca un om sa fie salvat , El il poate salva si din cuptorul de foc sau din groapa cu lei.

  DACA AJUNGI SA CREZI CA MINCIUNA NU E UN PACAT, ATUNCI NICI NU ITI VA PAREA RAU CA L-AI FACUT , DECI POCAINTA NU VA EXISTA . SI ORICE PACAT PE CARE NU L-AM PARASIT SI DE CARE NU NE-AM POCAIT NE VA DESPARTI DE MANTUIREA LUI DUMNEZEU.

  In ceea ce priveste despartirea in casatorie cum ramane cu >>> impreuna la bine si la rau pana la moarte?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s